Evde Çöp Poşeti Paketleyerek Para Kazan


Sizler de birçok insan gibi evinizde oturarak ek iş yapmak istemez misiniz? Yapacağınız ek işler ile ciddi bedellerde ek gelir elde etme imkanına sahipsiniz. Peki ya ne gibi bir ek iş yapacaksınız? Evde çöp poşeti paketleyerek para kazanma yöntemini sizlere anlatacağız. Dünya’nın birçok ülkesinde evsel atıkları direk çöp kovalarına ya da çöp toplama alanlarına çöp poşeti olmadan çöpleri atmak kanunen yasak. Ülkemizde şu anda bu konu ile ilgili her hangi bir yasak uygulanmaz iken gelişen toplum bilinci olarak çöplerimizi attığımız çöp kovalarına hem kirlenmesin hem de çevreye dağılmasın diye çöp poşetlerine koyarız. Değişen ve gelişen hayat kültüründe güzel bir alışkanlık haline gelen çöp poşeti ile ilgili gayet basit bir iş yaparak para kazanabilirsiniz. Ambalaj ürünleri üreten firmalar çoğunlukla paketleme işlerini kendi firmalarından bağımsız ve evde paketleme işlerini yapabilecek, ev hanımı, öğrenci veya işten ayrılmış olan kişileri tercih ediyorlar. Çünkü yapılacak iş sadece istenilen miktarda çöp poşetini sayıp paketlerin içine koymak olduğu için elindeki personeli üretim safhasında görevlendirmek için bu hizmeti dışardan alıyor.

Eğer ki sizde ben evde çöp poşeti paketleyerek para kazan ırım diyorsanız veya çöp poşeti üreticisiyim ve paketleme hizmetini dışardan almayı düşünüyorsanız alt tarafta bulunan yorum bölümüne yorum yapabilirsiniz. Yorumda ad, soyad ve e- mail adresini belirtmeniz yeterlidir ve talebinize en uygun işveren/iş arayan karşınıza çıkacaktır.


“Evde Çöp Poşeti Paketleyerek Para Kazan” üzerine 16 yorum

  1. Biz geçen sene 7 kişilik ailemizle terlik saya tokasi takıyoduk bayaa başariliydik bu poşet paketleme işininde üstesinden gelecegi inancındayiz bizi denemek isterseniz seviniriz

    Yanıtla
  2. Numaram 0505 057 8816 tekirdag merkezde oturuyorum esime maddi konuda yardimci olmak istiyrum ve evde is yapmak istiyorum. Firma yetkilelilerinden haber bekliyorum iyi gunler.

    Yanıtla
  3. Trabzon da otururum bir bebeğim var işten ayrıldım bos durmayı sevmiyorum ve çalışmak istiyorum yardimci olursaniz çok sevinirim

    Yanıtla
  4. EDİRNE:
    SELAMÜN ALEYKÜM. İŞE ÇOK İHTİYACIM VAR…
    LÜTFEN BANA DÖNERSENİZ MİNNETTAR KALIRIM,HER DAİM DUA’CINIZ OLURUMM….
    BEN
    EDİRNE MERKEZ. YILDIRIM SEMTİN DE İKAMET EDİYORUM…

    Yanıtla

Yorum yapın